محافظهای برق برای اولین بار در دهههای ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ معرفی شدند و در ابتدا فقط در تجهیزات حساس و مهم مورد استفاده قرار میگرفتند. اما با گذر زمان و توسعه تکنولوژی، استفاده از محافظهای برق گسترش یافت و امروزه تقریباً در تمامی دستگاههای الکتریکی خانگی و صنعتی استفاده میشوند.
دستگاههایی که در یک لحظه مصرف برق زیادی دارند و مانند یک مکنده عمل میکنند.
ویژگی های بهترین مدل محافظ برق ورودی ساختمان زیر کنتوری
ساختمان: محافظ برق ورودی ساختمان زیر کنتوری عموماً از موادی مانند پلاستیک مقاوم، فلز یا آلومینیوم ساخته شده است که در برابر شرایط محیطی متفاوت و عوامل خارجی مانند ضربه، حرارت و رطوبت مقاوم باشد.
محافظ ولتاژ: این نوع محافظ برق ورودی ساختمان زیر کنتوری برای محافظت از تجهیزات الکتریکی در برابر ولتاژ های نامناسب یا نوسانات ولتاژ استفاده می شود.
انتخاب محافظ برق مناسب بر اساس نیاز و نوع دستگاهها، میتواند به حفظ سرمایه و استفاده بهینه از تجهیزات کمک کند.
شرکت مربوطه در کاتالوگ این دستگاه قید کرده که می تواند کنتاکتور ما را در مقابل افزایش یا کاهش ولتاژ (از ۱۷۵ تا ۲۵۰ ولت) و دوفاز شدگی حفاظت کند. منتها مشکلی که دارد، این است که ما حداکثر میتوانیم از این محافظ ۵آمپر جریان بکشیم. ولی چون کنتور برق این واحد مسکونی ۳۲ آمپر است، اگر مستقیم برق منزل را از این دستگاه more info عبور دهیم، قطعا به دستگاه آسیب می زنیم. پس ما با استفاده از آمپراژ کم این محافظ، به بوبین یک کنتاکتور دستور قطع و وصل میدهیم تا تمام فشارها و جریانهای زیاد از کنتاکتور عبور کند نه از این دستگاه محافظ.
هنگام انتخاب یک محافظ برق، باید به عوامل مختلفی توجه کرد. برخی از نکات مهم عبارتند از:
محافظ برق با قطع برق در زمان افت یا افزایش ولتاژ از حد مجاز، از این خطرات جلوگیری میکند.
۳. آیا محافظ برق ورودی باعث افزایش مصرف برق می شود؟ نه، محافظ برق ورودی عملکرد مصرف برق را تغییر نمی دهد و تنها وظیفه اش محافظت از تجهیزات الکتریکی در برابر ولتاژهای نامناسب است.
× لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
کاری که این محافظ ولتاژ برای ما انجام می دهد، این است که هر لحظه از برق شبکه نمونه برداری میکند و اگر شرایط نرمال باشد از طریق سیم های شماره ۱ و ۲ ، بوبین کنتاکتور را فعال نگه می دارد و کنتاکتور هم تیغه های قدرت را متصل می کند و فاز خروجی از کنتور می تواند مسیرش را ادامه دهد به جعبه فیوز داخل واحد برسد.
البته احتمال اینکه نوسان برق ناشی از صاعقه باشد، تقریباً صفر است. در واقع، بیشتر آسیبهای ناشی از برق گرفتگی از چیزهای دیگری سرچشمه میگیرد.
× لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.